Over mij

Als Scrum Master bij NGTI heb ik de afgelopen jaren het bedrijf begeleid van een functionele organisatie met technische teams opgesplitst per discipline naar een agile organisatie met multidisciplinaire ontwikkel teams. Daarbij heb ik agile werkwijzen geïntroduceerd, met name Scrum en Lean Software Development. Hierdoor is de organisatie in staat geweest over te gaan naar een winstgevend bedrijf met succesvolle projecten en tevreden klanten.

Ik heb een passie voor zowel mensen als techniek. Mooie producten maken met sterke teams geeft mij een kick. Met mijn jarenlange ervaring in engineering rollen kan ik goed aansluiten bij ontwikkelaars en daar vandaan zorgen dat teams groeien. Want goede teams zijn essentieel voor het maken van goede producten.

Ik ben gecertificeerd Scrum Master en Scrum Product Owner

Ik heb in agile werkomgevingen gewerkt en agile transities begeleid bij onder meer de Rabobank, Xebia, Amsterdam Medisch Centrum (AMC), NGTI, Servicehuis ICT – Gemeente Amsterdam en Swisscom

Ik heb technische rollen ingevuld bij onder meer KPN, Thales, Interpay, Luminis, Nikhef, GBO.Overheid en Rijkswaterstaat.

Kijk voor meer informatie over mij en mijn werkervaring ook op mijn LinkedIn profiel.